Barbeque Nation-aandelen verlengen de rally, zoomen 47% ten opzichte van het dieptepunt van woensdag

Momenteel is het aandeel 42 procent gestegen ten opzichte van de uitgifteprijs van Rs 500 per aandeel

 

Barbeque Nation IPO smakelijk, maar vermijd, zeggen analisten

Indigo Paints of Home First Finance, welke IPO is een veilige investering?

De Rs 453-crore IPO van Barbeque Nation Hospitality wordt woensdag geopend

Barbeque-Nation-aandelen hebben de bovenste circuitlimiet van 20% bereikt na een lauwe notering

IPO van Mazagon Dock Shipbuilders: hier leest u hoe u de status van de toewijzing van aandelen kunt controleren. Shell aandeel koers is gestegen.

 

 

 

De aandelen van Barbeque-Nation Hospitality werden donderdag voor de tweede opeenvolgende dag vergrendeld in het bovenste circuit van 20 procent, op Rs 708,45 op de BSE. Met de rally van vandaag is het aandeel 47 procent gestegen ten opzichte van het dieptepunt van woensdag van Rs 481,35.

 

Momenteel is het aandeel 42 procent gestegen ten opzichte van de uitgifteprijs van Rs 500 per aandeel na een zwak marktdebuut, gisteren. De voorraad van Barbeque Nation Hospitality, die de populaire keten van Barbeque Nation Restaurants bezit en exploiteert, was geopend voor Rs 492, een korting van 1,6 procent op de uitgifteprijs op de BSE.

 

 

Tot 09.25 uur waren in totaal 978.000 aandelen van eigenaar veranderd en waren er kooporders voor 315.000 aandelen op de NSE en BSE in behandeling.

 

De initiatiefnemers hebben een belang van 60,24 procent, CX Partners bezit 33,79 procent en de investeringsmaatschappij Alchemy Capital van Rakesh Jhunjhunwala heeft een belang van 2,05 procent in het bedrijf. Tesla koers aandeel is verkocht.

 

Vanaf december 2020 exploiteerde Barbeque Nation Hospitality 147 verkooppunten in India en zes verkooppunten in drie landen: de VAE, Oman en Maleisië.

 

Door de sterke aanwezigheid op de Indiase markt is het bedrijf goed gepositioneerd om te profiteren van de groei van de consumentenbestedingen als gevolg van verwachte stijgingen van het beschikbaar inkomen in India. Het bedrijf zou in de komende twee jaar ongeveer Rs 90 crore uitgeven om zijn restaurant (zowel ‘Barbeque Nation’ als ‘Toscano’) in bestaande steden uit te breiden, zei ICICI Securities.

 

Verwacht wordt dat de keten Casual Dining Restaurant (CDR) -industrie de komende vijf jaar in een sneller tempo zal groeien. De makelaardij is echter van mening dat de grotere restaurants en de beperking in het opschalen van leveringsverkopen de groei van het bedrijf kunnen beïnvloeden. Bovendien zei de makelaardij dat het wacht op duidelijkheid over een volledig herstel van Covid-19 alvorens een aanbeveling te doen.